Library Home Page Online Databases Teacher Directory Course Links AP Courses and Summer Study Social Studies Central Teacher Forms Teacher Resources
About Lynbrook Admin Roles and Responsibilities Annual School Plans Assistance with Online Tools Bell Schedules Challenge Success Common Core and Testing Complaint Procedures Daily Bulletin Facilities Master Planning Guidelines for Emailing Staff Members Guidelines, Policies, Procedures and Forms Map and Directions Principal's News School Attendance Boundaries School Calendar School Profile Staff Directory Technology Integration Use of Facilities WASC Information Web Publishing Guidelines
Course Information and Planning Art Business Drama English Industrial Technology Living Skills Mathematics Music Physical Education Science Social Studies World Languages FUHSD Summer Academy
Student Life Home Class of 2016 Class of 2017 Class of 2018 Class of 2019 ASB Leadership Leadership Team Photo Gallery Clubs Student Publications Seniors Only FUHSD Approved Organizations
Welcome & Guidance Staff Guidance Department College & Career Center STTAR Program Chinese Placement Test
Athletics Fall Sports Winter Sports Spring Sports Spirit & Dance Athletic Boosters Sports Medicine Strength & Conditioning Viking Pumpkin Run
PTSA LIMB (Music Boosters) ELAC/ Bilingual Committee Alumni Internet Safety Information School Site Council
Bell Schedules

Monday 7 Period Day

 

Period

Start

End

Length

1

7:35

8:25

50 min

2

8:30

9:20

50 min

3

9:25

10:20

55 min

Brunch

10:20

10:35

15 min

4

10:40

11:30

50 min

5

11:35

12:25

50 min

Lunch

12:25

1:05

40 min

6

1:10

2:00

50 min

7

2:05

2:55

50 min

Tutorial Schedule

(Tuesdays and Fridays)

Period Start End Length
1 7:35 8:20 45 min
2 8:25 9:10 45 min
Tutorial 9:10 9:45 35 min
3 9:50 10:40 50 min
Brunch 10:40 10:55 15 min
4 11:00 11:45 45 min
5 11:50 12:35 45 min
Lunch 12:35 1:15 40 min
6 1:20 2:05 45 min
7 2:10 2:55 45 min

Rally Schedule

Period

Start

End

Length

1

7:35

8:19

44 min

2

8:24

9:08

44 min

3

9:13

10:02

49 min

Rally

10:07

10:42

35 min

Brunch

10:42

10:57

15 min

4

11:02

11:46

44 min

5

11:51

12:35

44 min

Lunch

12:35

1:15

40 min

6

1:20

2:05

45 min

7

2:10

2:55

45 min

Even Block Schedule

(Wednesdays)

Period Start End Length
Staff Dev. 7:35 9:10 95 min
2 9:15 10:50 95 min
Brunch 10:50 11:05 15 min
4 11:10 12:45 95 min
Lunch 12:45 1:25 40 min
6 1:30 3:05 95 min

(Students should not arrive on campus before 9 AM)

Odd Block Schedule

(Thursdays)

Period Start End Length
1 7:35 9:10 95 min
3 9:15 10:50 95 min
Brunch 10:50 11:05 15 min
5 11:10 12:45 95 min
Lunch 12:45 1:25 40 min
7 1:30 3:05 95 min

Advisory Schedule

Period Start End Length
1 7:35 8:22 47 min
2 8:27 9:14 47 min
3 9:19 10:11 52 min
Advisory 10:16 10:32 16 min
Brunch 10:32 10:47 15 min
4 10:52 11:39 47 min
5 11:44 12:31 47 min
Lunch 12:31 1:11 40 min
6 1:16 2:03 47 min
7 2:08 2:55 47 min

Assembly Schedule

Period

Start

End

 

Length

2

7:35

9:10

 

95 min

4

9:15

10:50

1st Assembly

95 min

Brunch

10:50

11:05

 

15 min

4

11:10

12:45

2nd Assembly

95 min

Lunch

12:45

1:25

 

40 min

6

1:30

3:05

 

95 min